2 Ekim 2011 Pazar

ŞAKÜL-SARKAÇ İLE NASIL DEFİNE ARAMA YAPILIR

Sarkaç Araştırmacılar 'çekül bobs gelen yanı sıra yapılan özel küçük bir örnek veya öğenin "tanık" içerebilir boş sarkaç inşa bazı dowsers tarafından kullanılan aranmaktadır.
Ile sarkaç maden ve içerdiği örnek olmadan, alana, ama alınabilir daha sık bir zincir veya string bit askıda kaldı ve harita maden veya uzak maden uygulaması istihdam.

Harita dowsers bir kullanım sarkaç , Çekül bob veya harita üzerinde tek bir L-çubuk petrol bulmak için, mineraller, insanlar, su, veya eski yapılar. yerleri harita üzerinde üzerinde sarkaç ya da çubuğun hareketi için malzemeler bulunabilir arama çubukla maden arayan kimse gösterir. Çubukla maden arayan kimse ilk hangi yönde (sol-sağ yukarı-aşağı) "evet" belirtir ve hangi belirler "hayır," ve sonra harita üzerinde sarkaç veya çubuk hamle ve belirli coğrafi alanlar üzerinde reaksiyon notları.
harita bir sarkaç ile maden rağmen yüzeysel olarak benzer sarkaç kehanet  Onun arkasında yatıyor gibi özellikle hamile bir kadının karnı üzerinde sarkaç asılı bir bebeğin cinsiyeti divining, ayrı bir sanat olarak cevap aranan "evet" veya "hayır" soru değil. Aksine, harita gibi topraklarının bir stand-için kullanılan dowsed gerekir. Sarkaç ilgi daha sonra bizzat kelime olabilir alanları gösterir.
Benzer şekilde, bir tek L-çubuk bir harita söndürmek için kullanılan, çubukla maden arayan kimse genellikle endikasyonları arıyor alanda daha sonraki bir tarihte arama tutmaktadır. L-çubuk yerine aşağı daha yukarı kolu ve yavaş yavaş harita's kenar boyunca taşınır olarak koordinatları ile tutulabilir, kâhin "dips" veya çubuk içinde "lift" gözlemler. İşaretli dips ya da asansör iki kenarında sonra çizilen nokta olduğunu harita üzerinde grafikle koordinatları daha fazla kişi aranır.
Harita maden bir yerde belirlemekte kullanılacak, ancak bunun için bu çubukla maden arayan kimse bir kaç dönümlük toprakları üzerinde grid yürüme kaçinabilir bir şekilde geniş bir alanı daraltmak için daha genel kullanıma bulur. Bu durumlarda, harita maden olmak yürüdü olabilir ve alanında endikasyon teyidi için ilk harita üzerinde bulunan dowsed verimli daha küçük alanlara çubukla maden arayan kimse dikkatini çekiyor

o havada onun çubuk tutar olarak Aaron ve Hur Musa kolları destek; olarak Musa dik onun çubuk yapılan uzun, İsrailliler savaşta kazanacak









Aşağıda Haritası maden, çoğu zaman başlangıçta soruşturma altında sorunu araştırıyor yürüyen birçok mil tasarruf yararlıdır tipik tekniği gösterir: -

Kalem kağıt üzerinde ve taşınır Pendulum tepki verir. iki farklı aşamalarda.

Daha onlar hale çubukla maden arayan kimse, daha yetkin uygulanmaktadır. Birçok kişi su serpmek rağmen Yani, sonuçlar genellikle çubukla maden arayan kimse bir uzmanlık konusu üzerine bağlıdır. Genellikle bilgi aranıyorsa, yerine kendi yararı için başkalarına yardımcı bağlıdır. ............. böylece maden üç o'clock at yarışı kazanan tahmin, genellikle hayal kırıklığıyla sona erecek kullanarak.
Bununla birlikte, Elektrik devre hatalar bulabilirsiniz mineraller bulmak, su boruları sızıntı, bitkiler için en faydalı yeri belirlemek adına ancak birkaç ..... hasta kişi sağlık sorunlarının olası kaynağını bulmak .........
iyi uygulandığı takdirde o usta olmak için pratik ve adanmışlık yıllar sürer, çünkü ancak ve Dikkat güvenilir kişisel teknikleri gelişmeye. Orada daha fazla yanlış bilgi, daha doğru olabilir, onun ince temel sorunları. nedenle gelen eğitim alıyorum deneyimli bir çubukla maden arayan kimse muhtemelen akıllıca çoğu için, eğer o kadar çekici düşünmüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder